ΒENETIA - ΡΩΜΗ

Posted byborgias-art11/12/20170 Comment(s)Η Σχολή βλέποντας το δίλημμα πολλών που θέλουν να συμμετάσχουν στη μία ή στην άλλη επίσκεψη – περιήγηση, προσφέρει και τις δύο, για εγγραφή έως Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 925 € ( με φόρους αεροδρομίων).

( Οι φόροι αεροδρομίων είναι 135 €, διότι είναι 4 αεροπορικές μετακινήσεις ). Είναι μια εξαιρετική προσφορά της Σχολής, γιατί θεωρεί ότι κυρίως οι σπουδαστές δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη ΒΙΕΝΝΑLE (Bενετία) και τη ΡΩΜΗ με όλα όσα υπέροχα μνημεία και πολιτιστικούς χώρους έχουν αυτές οι δύο πόλεις, με τέτοια τιμή και κυρίως με τέτοια σύνθεση και παρέα.

Είναι μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον καθένα, για να έχει μία εξαήμερη παραμονή στη Ρώμη με πρωινό, σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*με πρωινό και 6ήμερη στη Βενετία με παραμονή στο Hilton με πρωινό (2 χιλ. έξω από το κέντρο της πόλης με άμεση συγκοινωνία στη πόλη).

Όσοι προσθέσουν και το διήμερο στο Πήλιο (6-7 Ιανουαρίου),η τιμή γίνεται 1010€
Κλείσιμο θέσης για πακέτο Ρώμη και Βενετία (ή και με Πήλιο) έως 16 Δεκεμβρίου,
με καταβολή 150 €.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Έως 16 Δεκεμβρίου η τιμή για Βενετία - Ρώμη είναι 925€, (μαζί με φόρους).
Από 18 Δεκεμβρίου, η τιμή για Βενετία - Ρώμη γίνεται 955€, (μαζί με φόρους).

 Υπενθυμίζουμε ότι η περιήγηση στη Βενετία είναι αεροπορική (15 – 20 Μαρτίου), με περιήγηση στη ΒΙΕΝΝΑLE στην οποία εκθέτει ο Ι. Βοργίας.

Η Ρώμη θα είναι τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα, από Τρίτη 10 έως Κυριακή 15 Απριλίου. Είναι οδική, με πλοίο Πάτρα- Μπάρι.


ΡΩΜΗ  (10 - 15 Απριλίου '18)
Θα περιηγηθούμε στην Πομπηία, τη Νάπολη και στη Ρώμη θα επισκεφθούμε το Βατικανό, τον Άγιο Πέτρο, τις αίθουσες του Ραφαήλ, την Καπέλα Σιστίνα, την υπέροχη Πινακοθήκη Μποργκέζε, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Πάνθεον, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Κολοσσαίο, την Πιάτσα Ναβόνα, την Πιάτσα Βενέτσια, το Τραστέβερε (περιοχή γύρω από τον ποταμό Τίβερι), κ.α.
Επιστρέφοντας, θα επισκεφθούμε το Τίβολι.

Ξενοδοχείο ΜIDAS 4*


ΒΕΝΕΤΙΑ  (15 - 20 Mαρτίου '18)
Στη Βενετία, εκτός της Biennale, θα επισκεφθούμε την Πινακοθήκη ACCADEMIA, με έργα των Τιτσιάνο, Τιντορέττο, Τιέπολο, Τζορτζόνε, Μπελίνι, Βερονέζε, Καναλλέτο κ.α.

Επίσης θα μπορούμε να δούμε τα υπέροχα νησάκια Λίντο και Μουράνο και φυσικά θα περάσουμε πολλές ώρες στην Πιάτσα σαν Μάρκο, με το παλάτι των Δόγηδων και με τις υπέροχες ορχήστρες των κέντρων.

Θα περιηγηθούμε στα κανάλια με τις γόνδολες και σε όλα τα λοιπά αξιοθέατα.

Ξενοδοχείο HILTON garden inn 4*

Θα γίνει, προαιρετικά, εκδρομή με τρένο, προς Βερόνα (53’) ή Μιλάνο (2 ώρες και 15’).

Η τιμή εισιτηρίου, είναι για Βερόνα, 9 € και για Μιλάνο, από 9 έως 23 €.

Δεκτοί, με μεγάλη μας χαρά, φίλοι της Σχολής που δεν είναι απαραίτητα σπουδαστές.


Πληροφορίες:   210 93 234 37, 210 988 67 78

Ετικέτες:ΒENETIA - ΡΩΜΗ

Leave a Comment