Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

 1. Η Σχολή έχει σε όλη της τη διαδρομή, ως προϋπόθεση, να υπάρχουν χαμηλά δίδακτρα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται όλες οι κατηγορίες εργαζομένων και συνταξιούχων.
   
 2. Πρόσφατα, μάλιστα, στον υπολογισμό των διδάκτρων, ελήφθη μέριμνα τροποποίησης των διδάκτρων, ώστε η δυνατότητα προσέλευσης να ακουμπά και τους ανέργους.
   
 3. Η Σχολή, για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους σπουδαστές της, συχνά δημιουργεί προσφορές συγκεκριμένου χρόνου. Ο σπουδαστής, για να επωφεληθεί της προσφοράς,
  θα πρέπει να πραγματοποιήσει την εγγραφή του, εντός του χρονικού διαστήματος της προσφοράς.
   
 4. Η Σχολή, παρακολουθεί συνεχώς τις τιμές και κατά τις συγκυρίες, αναγκάζεται να τροποποιήσει, απροειδοποίητα τα δίδακτρα, μερικές φορές προς τα άνω και κάποιες φορές προς τα κάτω.
   
 5. Άρα, η προσφορά ισχύει μόνο για το διάστημα που ορίζεται ότι ισχύει.
   
 6. Η τιμή που ισχύει για το σπουδαστή που εγγράφεται, είναι η τιμή που ορίζει το site, εκείνη τη στιγμή και θα ισχύει μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.
   
 7. Σπουδαστής ο οποίος βλέπει σήμερα μία συμφέρουσα προσφορά και δεν θέλει να τη χάσει, αλλά για κάποιο λόγο αδυνατεί να προσέλθει για εγγραφή, θα πρέπει να βρει τρόπο να διακανονίσει την εγγραφή του με τη γραμματεία, καταβάλλοντας, με κάποιο τρόπο, το ποσό των 50 € και στις προσεχείς μέρες, να γίνει οριστική διευθέτηση.
  Αν αυτό δεν γίνει, τότε όταν προσέλθει για εγγραφή, τα δίδακτρα θα είναι σύμφωνα με τις τιμές που αναφέρονται στο site της Σχολής.
   
 8. Γίνεται αντιληπτό, ότι δεν θα γίνεται δεκτή πρόταση του τύπου: Eίδα προ εβδομάδας μία αγγελία σας, με μία προσφορά, που έχει δυστυχώς λήξει.   Μπορώ να έχω εκείνο το κόστος των διδάκτρων;
   
 9. Δίδακτρα τα οποία κατέβαλε σπουδαστής κατά την περσινή χρονιά, δεν είναι προϋπόθεσης συνέχισης με το ίδιο κόστος, εφόσον δεν έχουν κάνει καρτέλα για την παρούσα διδακτική χρονιά.
   
 10. Όσοι όμως, έχουν πρoσέλθει (από Απρίλιο έως και αρχές Σεπτεμβρίου) και έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους, ισχύει η συμφωνία η οποία έχει υπογραφεί.
   
 11. Για την ομαλή πορεία των προγραμμάτων, υπενθυμίζουμε ότι τα δίδακτρα προκαταβάλλονται στις αρχές του μήνα και όχι αργότερα από τις 10  του κάθε μήνα.
   
 12. Ο σπουδαστής δεν μπορεί να διακόψει για 1 ή 2 μήνες και μετά να επανέλθει.  
  Εάν πρέπει να το κάνει, υποχρεούται να καταβάλλει τα δίδακτρα των μηνών που θέλει να λείψει.
  Αν δεν θέλει, τότε διακόπτει και μπορεί, να συνεχίσει, αν το επιθυμεί, μόνο από τη νέα διδακτική περίοδο.
   
 13. Οι σπουδαστές Προετοιμασίας που λόγω των εξετάσεων του Σχολείου και της Δέσμης, δεν προσέρχονται στη Σχολή, οφείλουν να καταβάλουν τους μήνες Μάιο και Ιούνιο,  
  διότι οι ώρες που απωλέσθησαν, θα αναπληρωθούν ΟΛΕΣ, στις μέρες πριν τις εξετάσεις, όπου θα γίνονται τα ειδικά ΤEST.


Η Σχολή προσφέρει συνεχές ωράριο έως και 7 μέρες την εβδομάδα, σε 2 κτίρια.
Όμως, κρατά τα δίδακτρά της έως και 60% χαμηλότερα από Σχολές οι οποίες έχουν παραπλήσια προϊόντα.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους σπουδαστές, να δείχνουν κατανόηση και να μην θέλουν να διαπραγματεύονται χαμηλότερα δίδακτρα από τα ήδη χαμηλά προσφερόμενα.
Τα δίδακτρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω, θα τροποποιούνται δίχως προειδοποίηση και αυτό γίνεται για να μπορεί να υπάρχει βιωσιμότητα στο τμήμα και στη Σχολή, γενικότερα.

Κλείνοντας, η Σχολή ευχαριστεί όλους όσοι δείχνουν εμπράκτως την υποστήριξή τους, στα προγράμματά της και όπως γνωρίζουν, καθημερινά, γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης των επιπέδων σπουδών.
Ήδη, το BASIC & το INTERMEDIATE Level και το ART BUSINESS, από 20 Σεπτεμβρίου και μετά, θα υπάρχουν μόνο αυτά, στο κτίριο της Θέμιδος 9.


Τα προγράμματα FINE ART και ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ σε ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, (Α.Σ.Κ.Τ. 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – Τ.Ε.Ι. & PORTFOLIO), θα γίνονται στο κτίριο: Θέμιδος 19.
Με τον τρόπο αυτό, δεν θα υπάρχει σύγχυση μεταξύ των προγραμμάτων και κάθε πρόγραμμα, θα μπορεί να έχει σωστότερη καθοδήγηση.

Καλούμε τους σπουδαστές να σπεύσουν να κάνουν τις εγγραφές τους, όπου ακόμα υπάρχει προσφορά, διότι μετά, θα χάσουν αυτό το bonus της προσφοράς.
Από εφέτος, κάθε παλαιός ή νέος σπουδαστής, θα έχει απαραίτητα μία νέα καρτέλα, η οποία θα έχει ημερομηνία εγγραφής, η οποία θα αναφέρεται στην φετινή ακαδημαϊκή χρονιά.
 

 

Με εκτίμηση προς σπουδαστές και γονείς,
Ι. Βοργίας
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΑ, ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ