Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ & ΧΡΩΜΑΤΟΣ

 

Η Σχολή έχει για τη διδασκαλία του Σχεδίου, χρώματος και εικονογράφησης, τις παρακάτω 3 κύριες αίθουσες και άλλες μικρότερες βοηθητικές.

 

ΑΙΘΟΥΣEΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – Θέμιδος 9


Αίθουσα 115 μ2 για πρακτική προετοιμασία στο ελεύθερο σχέδιο και χρώμα. Η προετοιμασία αφορά κυρίως τους σπουδαστές του BASIC και του INTERMEDIATE Level , καθώς και τους υποψηφίους για Αρχιτεκτονική και Τ.Ε.Ι. Έχει 23 καβαλέτα και χώρους αποθήκευσης των σχεδίων, πινάκων και σχεδιοθηκών. Ο χώρος είναι πλήρης από συνθέσεις και εκμαγεία. Έχει μικρή κουζίνα με ψυγείο, δύο WC. Η αίθουσα έχει πολύ καλό φυσικό φωτισμό και άριστο τεχνητό φωτισμό. Ο χώρος κλιματίζεται πλήρως και φέρει ηχητική εγκατάσταση. Στο προαύλιο του, υπάρχουν φυτά και παγκάκια για το διάλειμμα των σπουδαστών. Υπάρχει δίπλα στην αίθουσα, κατάστημα πώλησης υλικών σχεδίου και χρώματος.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – Θέμιδος 19

Η αίθουσα είναι στο κτίριο της Θέμιδος 19, εμβαδού 125μ2 με προτομές και συνθέσεις. Εξυπηρετεί τις ανάγκες των σπουδαστών του ADVANCED Level in Painting, του CREATIVE Workshop καθώς και των υποψηφίων για εισαγωγή στις Σχολές καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ. ή Portfolio για Πανεπιστήμια Εξωτερικού) . Επίσης, είναι ο χώρος όπου γίνεται η μελέτη γυμνού, 2 έως 3 φορές ανά εβδομάδα. Έχει περίπου 30 καβαλέτα, χώρο αποθήκευσης των έργων, άπλετο τεχνητό φωτισμό λευκού φωτός, καθώς και δέσμες διαφόρων χρωμάτων για τις ανάγκες δημιουργίας περιβάλλοντος στις πόζες του γυμνού. Ο χώρος κλιματίζεται πλήρως και φέρει ηχητική εγκατάσταση. Επίσης, φέρει σύστημα εξαερισμού. Έχει 2 wc και μικρή κουζίνα με ψυγείο. Όλος ο χώρος είναι συνδεδεμένος με ηχητική εγκατάσταση και φέρει προαύλιο με πολλά φυτά.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ – Θέμιδος 19

Χώρος 55 μ2. Έχει 14 ανακλινόμενα τραπέζια για γραμμικό σχέδιο, στα οποία εξυπηρετούνται τόσο οι υποψήφιοι Αρχιτεκτονικής- Τ.Ε.Ι., καθώς και οι ανάγκες των σπουδαστών της εικονογράφησης. Ο χώρος κλιματίζεται. Έχει άπλετο φυσικό, όσο και τεχνητό φωτισμό. Έχει μικρή κουζίνα, ψυγείο και δύο WC. Έχει γύρω του προαύλιο χώρο και κήπο.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΣΧΕΔΙΟΥ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΤΙΡΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ