Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα
Σχολή Καλών Τεχνών Βοργίας | Μαθήματα Ζωγραφικής Παλαιό Φάληρο-Αθήνα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

       

 • Η Σχολή είναι αυτήν τη στιγμή ο πλέον ολοκληρωμένος χώρος στις εικαστικές Τέχνες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

   
 • Έχει ως απόλυτη Εξειδίκευση, τη διδασκαλία των εικαστικών σπουδών. Ιδιαίτερα όμως, το βάρος της Σχολής στρέφεται στο πεδίο της Ζωγραφικής- FINE ART, δηλαδή στο πρόγραμμα που το κοινό το ξέρει σαν ''ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.''
  Σε αυτό το πεδίο παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου, που οδηγεί το σπουδαστή, μέσα από άριστη κατάρτιση, εφάμιλλη των μεγάλων ξένων Πανεπιστημίων, σε μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

   
 • Λειτουργεί ως Κέντρο δια Βίου Μάθησης, επιπέδου 1, στο πεδίο των εικαστικών Τεχνών. Λειτουργεί με Άδεια του Υπουργείου Παιδείας.

   
 • Είναι ένα πρότυπο κέντρο στην Ελλάδα, στο χώρο των εικαστικών Τεχνών, που λειτουργεί με 5 ολοκληρωμένα προγράμματα Ζωγραφικής - FINE ART, καθώς και με άλλα εικαστικά ή προγράμματα ή σεμινάρια Τέχνης και Πολιτισμού.

   
 • Η Σχολή είχε 8ετή συνεργασία με το κρατικό Πανεπιστήμιο του Bolton της Μεγάλης Βρετανίας, έως το 2011, από το οποίο ήταν validated στο πεδίο του Fine Art. Το πλέον υψηλό πρόγραμμα που διδάσκεται σήμερα, ( Fine Art) είναι στηριγμένο στο ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.

   
 • Η Σχολή ήταν επίσης πιστοποιημένη, την ίδια περίοδο, από το BRITISH ACCREDITATION COUNCIL.

   
 • Η Σχολή σήμερα, παρέχει στον απόφοιτο δυνατότητα Πιστοποίησης των Σπουδών του μέσω του Βρετανικού φορέα πιστοποίησης nocn, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 180 χώρες. Με την πιστοποίηση αυτή ο απόφοιτος έχει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των Βεβαιώσεων Σπουδών που παρέχονται από τις Σχολές και διεκδικεί με μεγάλες, πλέον, αξιώσεις την επαγγελματική του πορεία.

   
 • Η Σχολή, συνεχώς, ερευνά και εξελίσσει όλα τα προγράμματά της, με στόχο να προσφέρει πάντοτε, σύγχρονες, πρωτοποριακές Σπουδές και Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντίστοιχες με τις προσφερόμενες σπουδές των, εκπαιδευτικά, προηγμένων κρατών.

   
 • Η Σχολή παρέχει διακριτά επίπεδα εικαστικών Σπουδών, που απευθύνονται σε κάθε επίπεδο και ηλικιακή κατηγορία.
   


Ειδικότερα στη Ζωγραφική-FINE ART υπάρχουν τα παρακάτω 7 τμήματα:

 1. Παιδικό τμήμα για ηλικίες 6-10 ετών.
   
 2. Ειδικό τμήμα Προετοιμασίας για Αρχιτεκτονική – Τ.Ε.Ι.
   
 3. Ειδικό τμήμα Προετοιμασίας για εισαγωγή σε ανώτατες σχολές καλών Τεχνών.
  Ειδικό τμήμα Προετοιμασίας PORTFOLIO για Πανεπιστήμια του Εξωτερικού.
   
 4. Εισαγωγικό πρόγραμμα Σπουδής μέσου επιπέδου, για νέους υποψήφιους Καλλιτέχνες ( BASIC Level ), 1 έτος.
   
 5. Πρόγραμμα Σπουδής,ανωτέρου επιπέδου( INTERMEDIATE Level), με σπουδή στο γυμνό. 1 έτος.
   
 6. Πρόγραμμα Σπουδής, πανεπιστημιακού επιπέδου,FINE ART (1oς κύκλος), από Αναγέννηση έως και Ρεαλισμό. 2 έτη.
   
 7. Πρόγραμμα Σπουδής, πανεπιστημιακού επιπέδου, FINE ART (2ος κύκλος), από Ιμπρεσιονισμό έως Σήμερα. 2 έτη. To σύνολο των 2 κύκλων παρέχει στο σπουδαστή το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σχολής καλών Τεχνών (FINE ART), το οποίο διδάσκει το σύνολο της γνώσης, όπως αυτή παρέχεται από κάθε Πανεπιστήμιο της Ευρώπης ή της Αμερικής.
   

Επίσης γίνονται, όλο το χρόνο, εξειδικευμένα σεμινάρια, θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης.
 

 • Ο Σπουδαστής γνωρίζει, μέσα από οδηγούς σπουδών, το τι θα διδαχθεί ακριβώς σε κάθε περίοδο και ποιο θα είναι το όφελος γι αυτόν,από την εμπέδωση του μαθήματος.

   
 • Η Σχολή διδάσκει πολλά προγράμματα και με εξ’ αποστάσεως διδασκαλία(Distance Learning), με έναν πολύ απλό και κατανοητό τρόπο από εξειδικευμένους και πολύ έμπειρους Καθηγητές, σε αυτήν τη μορφή εκπαίδευσης.

   
 • Επιθεωρητές της σχολής ελέγχουν, ανά 25 μέρες, την κανονική ροή των προγραμμάτων, σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών. Επίσης αξιολογεί την ικανότητα μετάδοσης των καθηγητών.

   
 • Ο επιθεωρητής ή ο καθηγητής ζητά από κάθε σπουδαστή (εκτός τάξης) να αναφέρει τυχόν ελλείψεις ή προβλήματα που τον απασχολούν, με στόχο την άμεση διόρθωση τους, ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να παρακολουθεί απερίσπαστος το πρόγραμμά του.

   
 • Πραγματοποιούνται 4 συμβούλια Γονέων-Σπουδαστών, Καθηγητών και Διοίκησης, ετησίως, με στόχο την πρόβλεψη, τυχόν δυσχερειών στη ροή του προγράμματος, ή τη διόρθωση προβλημάτων, που τυχόν προέκυψαν.

   
 • Η Σχολή ευρίσκεται στην 3η δεκαετία της λειτουργίας της με συνεχή εστίαση σε υψηλό διδακτικό επίπεδο.

   
 • Η Σχολή είναι ανοιχτή για πρακτική εξάσκηση, σε δύο κτίρια, στο ελεύθερο σχέδιο και το χρώμα, 7 μέρες την εβδομάδα και 12 μήνες το χρόνο, πάντοτε με παρουσία ενός, τουλάχιστον, καθηγητή.
  Δευτέρα – Παρασκευή στα κτίρια Θέμιδος 9 και Θέμιδος 19, από 10:30 – 21:30. Σάββατο 10:30 - 20:00 και Κυριακή μόνο στο κτίριο Θέμιδος 19, από 11:00 – 17:00.

   
 • Το πολύ σημαντικό μάθημα της μελέτης Γυμνού, γίνεται 4 φορές την εβδομάδα (από Δευτέρα έως και Σάββατο).

   
 • 2 φορές το χρόνο γίνεταιυπαίθριο εργαστήριο, όπου οι σπουδαστές κάνουν πρακτική εξάσκηση στο σχέδιο & χρώμα, αφομοιώνοντας, έτσι, τις θεωρίες που έχουν διδαχθεί.

   
 • Οι σπουδαστές του Fine Art, προσέρχονται με τον καθηγητή τους σε Μουσεία και άλλους πολιτιστικούς χώρους, μία έως δύο φορές το μήνα και αποτυπώνουν επί τόπου έργα μεγάλων Ελλήνων Καλλιτεχνών.

   
 • Τα περισσότερα μαθήματα των τμημάτων Σπουδής Ζωγραφικής - Fine Art, διδάσκονται τόσο σε πρωινή, όσο και σε βραδινή ζώνη.

   
 • Οι καθηγητές είναι όλοι πτυχιούχοι Ανωτάτων Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Πολλοί κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους, ή διδακτορικό.

   
 • Οι καθηγητές της Σχολής, επιλέγονται με υψηλά κριτήρια αξιολόγησης.Όλοι τους διδάσκουν 7 μέρες την εβδομάδα, με κυρίαρχο στόχο την απεριόριστη υποστήριξη του Σπουδαστή.

   
 • Η Σχολή έχει δύο κτίρια 900 m2 πλήρως εξοπλισμένα, για τη διδασκαλία προγραμμάτων, στις εικαστικές Τέχνες, τον Πολιτισμό & το Design. Το κάθε κτίριο εξυπηρετεί τα ανάλογα επίπεδα Σπουδών, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια του επιπέδου των σπουδαστών και να διευκολύνεται η ομαλή ροή διδασκαλίας.

   
 • Στο χώρο της σχολής λειτουργεί κατάστημα πώλησης υλικών σχεδίου και ζωγραφικής με μεγάλη ποικιλία υλικών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές (Τελάρα, χρώματα μπλοκ, χαρτιά, βιβλία, τσάντες - σχεδιοθήκες, αξεσουάρ κ.α.)

   
 • Ο Σπουδαστής λαμβάνει στο τέλος του προγράμματός του, “Bεβαίωση Σπουδών” η οποία παρέχει στο νέο επαγγελματία, Αξιοπιστία και Κύρος στην αγορά εργασίας.

   
 • Η Σχολή έχει τροποποιήσει τις τιμές της στο χαμηλότερο δυνατό σημείο, σύμφωνα, βέβαια, με το παρεχόμενο επίπεδο Σπουδών της.


   
 • Η Σχολή προσφέρει ειδικές τιμές με έκπτωση για:
 1. Τα μέλη μονογονεϊκής οικογένειας ή παιδιά έως 18 ετών που έχουν απολέσει τον ένα, γονιό τους, με εισόδημα μικρότερο των 8.000€/έτος.
   
 2. Άτομα με αναπηρία 67% και άνω.
   
 3. Σπουδαστές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι.
   
 4. Άτομα που έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους, με οικογενειακό εισόδημα έως 8.000 €/έτος.
   
 5. Μακροχρόνιοι άνεργοι με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των 7.000€/έτος.
   
 6. Επίσης και κάθε άτομο που θα καταθέσει προφορική ή γραπτή αίτηση που θα φανερώνει αντικειμενική αδυναμία καταβολής του κόστους του συγκεκριμένου προγράμματος.
   
 7. Παιδιά ορφανά και από τους δύο γονείς έως την ηλικία των 24 ετών, που είναι άνεργοι, ή με εισόδημα έως 6000€, προσέρχονται απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για διάστημα έως 2 ετών.

   
 • Σε τακτά διαστήματα γίνονται επισκέψεις σε Μουσεία (max. 9 ανά έτος).

   
 • Γίνονται δωρεάν Διαλέξεις με θέματα Τέχνης για τους σπουδαστές της σχολής και το κοινό, (max. 9 ανά έτος).

   
 • Η Σχολή μεριμνά διαρκώς για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών που διακρίνονται στις σπουδές τους και που μέχρι την αποφοίτησή τους, παρουσιάζουν αξιόλογο έργο.
  Η Σχολή εξασφαλίζει την παρουσίαση των έργων των άριστων σπουδαστών, σε Αίθουσες Τέχνης της Αθήνας.
   

Η Σχολή ευρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση συνεργασίας με κρατικό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας ή Μεγάλης Βρετανίας. ''ΒΟRGIAS''.
Φιλοδοξία της Σχολής, να παραμένει μία Σχολή Καλών Τεχνών που, με το υψηλό επίπεδό της, στα πρότυπα της Ευρώπης, θα ικανοποιεί, απόλυτα, τον κάθε Σπουδαστή και θα είναι απόλυτα προσιτή σε κόστος για κάθε οικογένεια.

 

Σε προσκαλούμε να έρθεις μία επίσκεψη, για να γνωρίσεις τη Σχολή . Θα βοηθήσουμε, θετικά, τη σκέψη σου προς την κατεύθυνση των Σπουδών σου, δίχως καμία υποχρέωση εγγραφής.


Τηλ.:2109323437, 2109886778
e-mail:borgias-@otenet.gr 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΠΟΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ, "BORGIAS"